Beugelen 2014 Melderslo

Beugelen in Melderslo

Voor het eerst in jaren zijn we weer eens een keer gaan beugelen ,dit keer hebben we gekozen voor een locatie in Melderslo en wel bij “Het Beugelke” .
We begonnen de avond met een warm en koud buffet wat zeer goed te verorberen was  voldoende en ook van goede kwaliteit (misschien een tikkeltje zout maar smaken verschillen).
Na het lekkere eten zijn we begonnen met de beugelparty waar iedereen werd ingedeeld zodat ook vrijwel iedereen tegen een ander moest spelen (goed systeem met eigen lijsten) .
In het begin gingen vrijwel alle ballen door het poortje wat later op de avond werd het steeds moeilijker doordat Hertog Jan wat vaker om de hoek kwam kijken. Er waren zelfs wat leden bij die zelf ook graag door het poortje wilden, of was het toch wat onhandigheid ?
Als winnaar van deze avond is Rene van de Pasch dan ook de gelukkige, Rene van harte en laat het even weten als je de BBQ aansteekt !!!
Toen de tijd verstreken was mochten we nog een uurtje nagenieten van een bijdrage van ITSN wat me de volgende dag toch wel wat later op het goede been heeft gezet, of was het toch de klok die werd verzet ?
Verder wil ik iedereen bedanken voor de grote opkomst en de gezelligheid misschien volgend jaar weer, aan de verzorging door de uitbaters zal het zeker niet liggen deze was in mijn ogen top verzorgd zowel het eten als het rijkelijk vloeien van het gerstenat ,iedereen harstikke bedankt en misschien tot de volgende keer .

W.J.